Om Oss

Velkommen til vår web-butikk

Bergen Kommunikasjonsteknikk AS ble etablert i 1991 og holder til på Kokstad, nær Flesland Flyplass rundt 20 min. fra Bergen sentrum. Her ligger også vår butikk.

Bergen Kommunikasjonsteknikk AS har høy kredittrating, den nest høyest oppnålige gjennom Bisnode Credit AS` system. Dette forteller deg som kunde at vi er en seriøs aktør som behandler våre kunde med respekt. Vi holder det vi lover og leverer det du har bestilt. Du handler trygt med oss - også dersom du ønsker å benytte vår betalingsløsning for kredittkort.

Vi arbeider primært mot drosjemarkedet i Norge. Våre fokusområder er bekledning/ uniform, montering av taksameterutstyr, salg av takskilt og tilbehør til TAXI, salg av mobiltelefoni samt grafiske løsninger.

Vi tilbyr et bredt spekter av grafiske tjenester. Vi har fokus på å være vår egen leverandør av de merker, logoer, folie til bilreklame, bannere og rollup som våre kunder etterspør. Vår maskinpark omfatter printmaskin med printbredde inntil 130 cm, skjæreplottere, lamineringsmaskin samt trykkpresser. Alt dette for å kunne levere totale løsninger til våre kunder. Vi produserer og påfører logo/ profil til 07000 Bergen Taxi - over 500 biler. Vi leverer "banner" løsninger i ønsket utforming, profilbekledning og annet profil/ reklamemateriell. Det at vi leverer hele produktkjeden gir våre kunder trygghet.

Vi markedsfører og selger uniformsbekledning til drosjemarkedet i hele Norge. Vi ønsker å bidra til merkevarebygging for våre kunder. Våre kunder får sin egen logo / profil på sin uniform dersom dette ønskes. Vår maskinpark gjør oss i stand til både å utforme, printe og trykke. Alt levert komplett fra samme plass. Dette er kostnadsbesparende og effektivt. Utover uniform har vi tilgang på et stort utvalg av jakker, genser, tennistrøyer og annet som din bedrift kan bruke i sin profilering. Både idrettslag og bedrifter benytter oss til print og trykk. Vi leverer varene. Ta gjerne kontakt.

Gjennom å være servicepartner for Taxisentralen i Bergen, har vi kompetanse på montering, ikke bare av taksameterløsninger, men også av handsfree løsninger i bil. Dette være seg alt fra fullværdige kabelsett til enklere bluetooth løsninger. Alt som gi deg sikker kjøring og ingen bøter. Vår kompetanse på pulser / uthenting av signaler gjør at store bedrifter som Mesta og NCC benytter oss.

BKT er trolig Norges største leverandør av takskilt til drosjenæringen. Våre kunder omfatter større sentraler og enkeltløyver og vi tilbyr dem alle egen profilering på takskiltet. Vi legger vekt på kvalitet da skiltet gjerne er det folk flest først forbinder med TAXI. Alle bestanddeler skal tåle bruk utendørs under skiftende forhold. Av tilbehør tilbyr vi printerpapir, myntapparater og annet til bruk i næring. Alt finner du i denne web butikken.

Som forhandler både for Telenor og Telia leverer vi både abonnementsløsninger, mobiltelefoner og bredbåndsløsninger. Vi ønsker å være din rådgiver, finne det abonnementet som passer for deg samt den mobilen du vil trives med. Vi skal også være der dersom du trenger bistand senere. Du som kunde er i fokus.

BKT tilbyr som ovennevnt tilsier et bredt spekter av varer og tjenester. Kan vi gjøre noe for dere ?

 

Velkommen til oss!