Betingelser

BETALINGMETODER

– Kredittkort/ Vipps

Hos Bergen Kommunikasjonsteknikk kan du benytte deg av Visa og Mastercard. Du betaler med hjelp av din personlige bank- ID, og godkjenner kjøpet i nettbanken. Du kan også benytte deg av Vipps og godkjenner kjøpet via din app på mobilen. Bergen Kommunikasjonsteknikk AS er ansvarlig for kredittkort transaksjoner gjort gjennom vår side.
Vi vil at du som kunde skal føle seg trygg når du handler hos oss, og har derfor valgt NETS som vår leverandør på betalingsløsning over Internett. NETS er Skandinavias største leverandør av Internett betalingsløsninger, og oppfyller alle krav om sikkerhet og sertifisering. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om dine transaksjoner. NETS tar seg av alle opplysninger, informasjon og overførsler til vår konto.

Bergen Kommunikasjonsteknikk AS har høy kredittrating, den høyest oppnåelige gjennom Bisnode Credit AS` system. Dette forteller deg som kunde at vi er en seriøs aktør som behandler våre kunde med respekt. Vi holder det vi lover og leverer det du har bestilt. Du handler trygt med oss – også dersom du ønsker å benytte vår betalingsløsning for kredittkort eller Vipps.

– Faktura

Kunder med registrert organisasjonsnummer kan få tilsendt faktura. BKT As forbeholder seg retten til å kreditt sjekke nye kunder. Faktura sendes med forfall innen 10 dager. Betalingstid utover dette etter avtale. Om ikke org. nummer foreligger, må våre andre betalingsløsninger benyttes.

PRISER/ GARANTI

Alle våre priser er oppgitt inkl. mva./ eks. frakt dersom ikke annet er oppgitt eller avtalt. Bergen Kommunikasjonsteknikk As forbeholder seg retten til å endre priser på sine produkter. Dette kan skyldes endring i valutakurser eller nye priser fra våre produsenter. Endring kan skje uten varsel. Vi tar forbehold om trykkfeil. Hvis ikke annet er angitt, er det  stykk- pris på alle varer selv om det er avbildet flere av samme vare på produktbildet. Bergen Kommunikasjonsteknikk As har garantier som tilsvarer den respektive produsents vilkår.

LEVERING/ FRAKT

Til sendinger benytter Posten, Schenker og PostNord. Fraktpriser vil variere i forhold til vekt/ volum/ leveringssone – dette i henhold til transportørens til enhver tids gjeldende prisliste. Om vare ikke ankommer som avtalt, vennligst ta kontakt med oss. Vi sporer forsendelsen og følger opp.

ANGRERETT

Hos oss er det iht. Norsk lov angrerett i 14 dager. Ved retur skal varen være hel, ubrukt og i original emballasje. Du som kunde betaler returfrakt.
Angrerettskjema må fylles ut og returneres sammen med varen.

REKLAMASJON/ RETUR

Er det feil på vare skal dette meddeles Bergen Kommunikasjonsteknikk As snares og senest 3 dager etter varemottak. Om ikke annet avtales, sendes defekte varer i retur til oss. Eventuell bytting/ retur av varer aksepteres så fremt det er gjort avtale om dette på forhånd. Retur er først godkjent når varen er undersøkt av oss og funnet komplett og uskadet. Varer som ikke er kompette eller skadet ved ankomst til oss, vil ikke bli godkjent.

PRODUSENTERS OG LEVERANDØRERS RETTIGHETER I KJØPSLOVEN

Kjøpsloven gir produsent eller leverandør rett til å velge om de vil bytte produktet eller reparere det. Produktet må da bli reparert innen rimelig tid og reparasjonen må ikke være slik at den forringer produktets verdi. Leverandører har krav på å få produktet inn til vurdering. Det er leverandør eller produsent som må bevise at produktet holder mål eller at feilen skyldes unaturlig slitasje eller feil bruk dersom en reklamasjon skal avvises. Dersom produsent eller leverandør ikke greier å få reparert eller byttet produktet innen rimelig tid, kan man kreve å få kjøpet hevet. Feilen ved en reklamasjon skal ligge i produktet. Feilen skal ha oppstått med bakgrunn i feil som var der da produktet ble produsert eller kjøpt av kunden. En feil som oppstår og som klart kan føres tilbake til feil bruk, mangel på vedlikehold eller som skyldes slitasje vil ikke bli erstattet.

ANNET

BKT as forbeholder seg retten til å benytte egen produksjon i reklamesamenheng, dersom kunden ikke reserverer seg mot dette. Aldersgrense for bestilling via våre sider er 18 år.